Psychosociale ondersteuning en coaching. 

WEERBAAR EN STERK
PRIVE EN OP HET WERK

 • Je zit niet lekker in je vel en hebt allerlei klachten. Het kost je misschien zelfs moeite om goed te blijven functioneren in het dagelijks leven. Je wilt graag op korte termijn een oplossing zien, maar je weet niet hoe.
   
 • Je holt maar door en vindt geen rust. Je hebt het gevoel dat je overleeft in plaats van dat je leeft. En dit is niet hoe je wilt leven. Je zoekt nu echte verandering! 
   
 • Worstel je met een of meerdere problemen? Je weet niet hoe je deze moet oplossen. Dus je zoekt een ervaren profesional die je verder kan helpen. 
   
 • Ben je somber, angstig of heb je last van depressieve klachten? Je wilt weer genieten in je leven en streeft naar verandering. Daarom wil je samen met mij onderzoeken wat dieptepsychologie voor jou kan betekenen.
   
 • Heb je stress- of burn-outklachten?  En zoek je een expert die je kan helpen om helemaal te herstellen en weer vol energie de wereld in te stappen.  

Ik kan je helpen. 

Dag ik ben Nell van de Ligt MSc van Ligtpunt-Therapie. Ik bied hulp aan mensen die worstelen met problemen, levensvragen of stress.
Als Analytisch Psycholoog en Hypnotherapeut help ik al jarenlang mensen (weer) sterk in het leven te staan en de obstakels van het leven aan te kunnen.

Hierbij ligt de focus op het vergroten van zelfkennis, innerlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik werk vanuit de totale mens aan persoonlijke groei. Niet alleen wat je denkt of hoe je je gedraagt komt aan bod, ook je binnenwereld (dat wat je erbij beleeft) neem ik mee. Je ervaringen, gevoelens, kwaliteiten, valkuilen en lichaamssignalen. Want dat wat je vanbinnen ervaart bepaalt je kijk op de wereld en je gedrag. En weet je, het hoeft niet eens zo moeilijk te zijn om zaken te veranderen. Je kunt het gewoon leren!
In de therapie leer ik je dan ook hoe je adequaat problemen oplost, hoe je je eigen leven kunt sturen, hoe je goed voor jezelf zorgt of hoe je op een respectvolle manier voor jezelf kunt opkomen, zodat je gezonde en goede keuzes kunt maken.  Zodat je (weer) gelukkig wordt en kunt genieten van het leven. 
Wat je leert is voor de rest van je leven.