Tarieven

Een consult duurt één uur en kost € 90,- 
Mocht je tussendoor dringend advies nodig hebben dan kun je me mailen of smsen. Ik neem dan binnen 24 uur (telefonisch) contact met je.

Je ontvangt een factuur die je kunt doorsturen naar de ziektekostenverzekering. Ik raad je aan om vooraf bij je ziektekostenverzekering te informeren of je een vergoeding krijgt en naar de hoogte van de vergoeding. Het ligt namelijk aan je polis en bij welke ziektekostenverzekering je bent aangesloten. 
 

Mocht je een klacht hebben.

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Ondanks mijn zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over mij of de behandeling. Natuurlijk stel ik het op prijs dat je het bespreekt. Je kunt altijd bij me terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor me. Ik neem elke vraag of klacht bijzonder serieus en zal proberen er samen uit te komen. Mochten we er niet uitkomen, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt de NFG je verder.

Gegevens NFG

NFG
Postbus 75
9430 AB Westerbork

 

 

 

 

In een klacht moet staan:

Download hier de brochure over de klachtenprocedure.

Bekijk de website van het NFG voor meer informatie.

Tevens ben ik lid van de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)