Beste Nell,

Vandaag is de dag dat ik jou wil bedanken! Ik zit momenteel achter mijn pc intens te werken aan alle documenten die ik in orde moet brengen voor de opstart van mijn zaak. Ik neem even een momentje rust om te genieten van het moment en de tranen beginnen over mijn wangen te rollen. Geen tranen van verdriet... NEE! Tranen van geluk! Want ik voel heel duidelijk dat ik die burn-out eindelijk overwonnen heb! De manier waarop, kon alleen dankzij jouw ongelooflijk intense en professionele hulp! Je hebt waargemaakt wat je mij beloofd hebt: ik heb inzicht gekregen in mijn gedrag en bovendien in mijzelf. Mijn zelfbewustzijn is een stuk groter geworden en ik zit op dat vlak op een reis die doorgaat tot het einde van mijn dagen. Ik heb een zwaar traject achter de rug de laatste maanden. Ik ben mijzelf en de manier waarop ik met mijzelf omging meermaals tegen gekomen. En dat deed soms ergpijn en was behoorlijk confronterend...

Het was wel de weg die ik moest gaan om mij te brengen op dit punt: ik heb mijn passie gevonden en kan vanaf vandaag starten om hier professioneel iets mee te doen. Ik heb weer energie voor 1000! Maar ik heb eveneens geleerd dat ik de andere zaken die belangrijk zijn in mijn leven niet mag verwaarlozen. En dat voelt fantastisch want mijn leven voelt daardoor zo volledig!

Ik ben je eeuwig dankbaar en deze ervaring zal altijd een plaats bewaren in mijn hart.

Opdat vele mensen nog mogen ervaren wat ik met jou ervaren heb!

Liefs en tot binnenkort!


K. 37 jr, HR manager

De therapie opent je ogen voor de werkelijke "ik".
Teruggebracht tot de kern, worden dingen helder.
Hierdoor komt er ruimte voor persoonlijke groei!


R. 40 jr, Arts

Nu, zo ongeveer anderhalf jaar geleden was er in mij alles aan het borrelen. Verdriet uit mijn vroege verleden kwam behoorlijk omoog en ik kreeg dat niet onder controle. Het was voor mij duidelijk dat ik hulp zou gaan zoeken in het transformatiegebied en daar  heb ik mijn therapeut gevonden.
Vanaf het eerste moment van contact had ik vertrouwen, hier kan en wil ik mijn probleem bespreken. Nell heeft mij inzicht gegeven hoe het contact met je buitenwereld en je binnenwereld wordt opgebouwd vanaf je geboorte en hoe je deze ervaringen in je verdere leven meeneemt. Onder begeleide hypnose zijn oude verdrietige plekken in mij tot rust gekomen. Dit betekent ook direct dat anderen daar niet meer aan kunnen komen, wat een verademing. Dit proces gaat nog steeds door, ik kom meer en meer in mezelf.
Altijd keek ik uit naar mijn volgende afspraak om vragen, ervaringen of het gekregen inzicht te bespreken. Het was altijd veilig. Welke gedachte mij ook bezig hield, ik kon het uitpsreken. Dit heeft veel voor mij betekend.
Ik ben blij dat ik mijn therapeut ontmoet heb. Ze heeft mij stabieler gemaakt en daardoor heb ik grip gekregen op de dingen in mij en de dingen die om mij heen gebeuren, het leven dus.
Dankje Nell.


E. 35 jr, SPVer
Dankzij de therapie die ik bij Nell gevolgd heb, is het veel makkelijker voor mij om goede maatjes te zijn met mezelf. Ik merk dat ik daardoor de mensen om mij heen ook meer als vanzelf tegemoet kan treden. Dat is, in mijn geval, enorme winst. Ik weet nu: er is niets mis met mij en er is niets mis met de ander.
Dankjewel Nell.


P. 38 jr, ICT

 

Na 3 gesprekken al rust in mijn hoofd. Ik had iets ernstigs meegemaakt.
Het was druk in mijn hoofd en ik wist niet hoe ik het moest aanpakken en of het goed zou komen.
Nu heb ik weer rust, wetende dat alles goed komt. Ik kan op mijn gemakje verder herstellen.
Ik ben bewust geworden van mijn handelen en weer controle over mezelf. Ik geef je een 9 Nell!


F. 23 jr, Student

Voordat ik bij jou kwam was ik overspannen/ burn-out. Ik was bezig met een pittige (leraren)opleiding, had daarnaast een druk en actief leven en was mij totaal niet bewust van de stresssignalen die mijn lijf aangaf. Op het moment dat ik startte met de therapie zat ik thuis en was ik eerder dan gepland gestopt met de opleiding. Nell, je kan heel goed luisteren. Je bent heel bewust en actief op zoek naar wat de oorzaak van iemand persoonlijk is en gaat daar ook mee aan de slag. Daarnaast bied je ook ruimte waar iemand op dat moment aan toe is en nodig heeft. Je bent bereikbaar (wat héél prettig is omdat je tijdens een burn-out veel angstige momenten hebt, waarin je gerustgesteld wilt worden. Ik ben héél dankbaar dat ik een start heb gemaakt bij jou! Er is zoveel helder geworden. Ik heb zoveel meer grip op mezelf en op moeilijke situaties. Ik weet nu hoe ik moet handelen. Een cadeautje voor het leven!

L. 24 jr, Docent

De therapie heeft bij mij letterlijk de schellen van de ogen doen vallen. Ik herken nu vrij snel mijn eigen en de ander zijn projecties. Het is net alsof ik de mensen nu pas echt zie, nu ik niet meer in allerlei patronen schiet als iets mij raakt. Het prettigste van de begeleiding vond ik de kalme deskundigheid van Nell waardoor een angstaanval een eenmalige episode bleef. Het was oude angst die verdween, toen ik het onder ogen durfde te zien binnen de veiligheid van de therapie.

B. 32 jr, Communicatie adviseur
Ik liep mezelf altijd voorbij of liet de dingen gebeuren, waar ik eigenlijk niet achter stond, maar niet in staat het een halt toe te roepen. Het gevoel dat ik constant aan het schipperen was, tussen mijn gevoel en verstand, mijn wereld en de buitenwereld.
Altijd zorgen, maar niet voor mezelf, de lieve vrede bewaren en mijn woede wegslikken.
Uiteindelijk heb ik een afspraak bij Nell gemaakt om boven de tafel te krijgen wie ik ben, wat  van mij is en wat van de ander. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Nell, een warme hartelijke vrouw die veiligheid uitstraalt. Naast de individuele gesprekken ben ik de jaarcursus "Ken je-zelf"gaan doen. In de jaarcursus is de interactie met mede cursisten een groot voordeel. Je herkent, leert, bent serieus en hebt veel lol met elkaar. Door de verschillende werkvormen, kom je steeds dichter bij jezelf. Voor mij was het echt een eyeopener, zeker omdat je met elkaar kunt uitwisselen, daarnaast kon ik in de individuele gesprekken mijn thema verdiepen.
De gesprekken en de cursus hebben mij steeds meer in mijn kracht gebracht. Ik kan kwetsbaar zijn en toch krachtig, ik kan bij mijzelf blijven, zien waar mijn kwaliteiten liggen. Ik ben steeds bewuster van mijzelf en kan vanuit mijn gevoel leven. Ook het aangaan van relaties is nu gelijkwaardig, ik cijfer mijzelf niet meer weg. Ik heb aandacht voor mijzelf en de ander, er is balans.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen, doordat je met anderen eens op een andere manier aan jezelf werkt, de openheid, het plezier, de tranen die af en toe rijkelijk vloeien, de ervaring van een veilige sfeer. De manier waarop Nell iedereen aandacht geeft en je de veiligheid laat ervaren om jezelf te zijn.


N. 42 jr, Orthopedagoog