Aangenaam, ik ben Nell van de Ligt. Met mijn praktijk Ligtpunt Therapie help ik mensen die worstelen met  vragen en problemen. ik leer je hoe je sterker  en weerbaar wordt, hoe je ontstresst en weer gelukkig kunt zijn en hoe je rust krijgt in je leven. Ik help je jouw persoonlijk leven op een gezonde wijze gestalte te geven. Ik leer je zelfbewust, sterk en weerbaar in het leven te staan. 

Bevlogen, ondernemend en altijd in beweging

In mijn leven en in mijn werk staan persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Het is mijn doel om samen met jou, via diepgaand zelfonderzoek en met handzame tools verandering te bewerkstelligen naar een leven waarin jij gelukkig bent en optimaal kunt functioneren. Naar goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hierbij streef ik naar concrete resultaten.

Ligtpunt Therapie bestaat sinds nu 11 jaar en al die tijd heb ik mij gericht op continue bijscholing. Ik volg de nieuwste ontwikkeling en train mijzelf vanuit verschillende invalshoeken om mij en jou als mens te helpen ontwikkelen. Ik krijg vaak te horen dat mijn klanten mijn brede achtergrond, uitgebreide theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring waarderen. Lees hieronder enkele reviews waarin mijn klanten hun ervaringen beschrijven.

We gaan samen op zoek naar waar de obstakels zich bevinden en waar de onmacht ligt. We identificeren de angel die je gedragingen aanstuurt. Dat wil zeggen: zoeken naar het onderliggende (vaak onbewuste) mechanisme wat je drijft en tegelijkertijd een gevoel van onmacht bezorgt.

Klik hier voor een overzicht van de opleidingen die ik heb gedaan.